Service

In onze serviceafdeling staan onze servicemonteurs altijd paraat uw auto te onderhouden en eventueel te repareren.

Autoworld van Boven is aangesloten bij de Bovag en verricht zelf APK keuringen.
Wij beschikken over de modernste uitlees apparatuur en hebben een volservice aircostation. Uw auto zal in geval van pech nooit te lang stilstaan ons. Al onze monteurs zijn specialisten als het gaat om Suzuki en Nissan. Tevens beschikken wij over een Volkswagen/Volvo specialist en een Alfa Specialist.Om een brede service te kunnen bieden, zijn wij aangesloten bij een europese organisatie die voor alle merken schema's en technische documentatie levert met de daarbij behorende testapparatuur.
Ook alle andere merken kunnen bij ons in de werkplaats terecht.
Tevens kunt u voor u onderhoud of reparatie van u buitenboordmotor bij ons terecht.

In geval van schade kunnen wij u ook precies vertellen waar u aan toe bent en wat de eventuele kosten zullen zijn. Alles wordt voor u geregeld expertise, invullen van schadeformulieren en de gehele afhandeling. Onze monteurs zitten al heel wat jaren in het vak en kwaliteit staat voorop!

Wanneer uw auto in de Werkplaats staat, staat voor u de koffie altijd klaar! Mocht de reparatie wat langer duren staat er voor u een leenauto klaar of een van onze vriendelijke medewerkers kan u even naar huis brengen. Kortom kiest u voor Van Boven dan kiest u voor zekerheid.