Nu te zien in onze showroom ! De nieuwe Nissan Qashqai!

De nieuwe Nissan Qashqai is gearriveerd en voor iedereen toegankelijk en te bewonderen bij ons in de showroom. Door het verfijnen van het vorige model met het oog op afwerking, materialen en isolatie hebben we weer een mooi nieuw premium product wat de harten weer kan veroveren, want niet te vergeten is dat de Qashqai al sinds zijn opkomst in 2007 een daverend succes op de automarkt zowel in Nederland als internationaal.

Exterieur Design : KOM EENS LANGS EN ZIE HET VOLLEDIG NIEUWE EXTERIEUR IN HET ECHT !
Verfijnd en voorzien van sportieve details met nieuwe koplampen, een robuuste grille, nieuwe achterbumper en nieuw ontworpen lichtmetalen velgen is de nieuwe Nissan Qashqai als Cross-Over nog dynamischer

Interieur Design : PREMIUM STOELEN VOOR ULTIEM COMFORT & VERFIJNING TOT IN DE DETAILS ! Ga goed zitten, rijd weg en geniet van het aanhoudende comfort van de nieuwe stoelen in de nieuwe Nissan Qashqai met het nieuwe stoeldesign met geïntegreerde hoofdsteun en een afwerking van hoogwaardig nappaleder, bieden de stoelen in de nieuwe Nissan QASHQAI u een luxueus en blijvend comfort. Dit alles is in hoogwaardige afwerkingsmaterialen! Van het nieuwe dashboard met carbon accenten tot de lederen versnellingspook alles draagt bij aan de premium uitstraling van deze nieuwe Qashqai!

Nissan Intelligent Mobility : De Nissan intelligent driving-systemen zijn uw partner op de weg; ze houden u en uw omgeving continu in de gaten.

- Dit doet de auto door de intelligente koplampen met lichtsensoren en dynamische bochtenverlichting

 
- Intelligente noodrem die bepaalde objecten op uw weg signaleert en daarmee een waarschuwing geeft en indien nodig uw snelheid verlaagd om de schade te beperken of zelfs een ongeluk te voorkomen
 
 
- Rijbaan assistent die waarschuwt wanneer u de rijbaan dreigt te verlaten zonder uw richting aan te geven


 
& ook kent de nieuwe Qashqai een parkeer assistent die het stuurwerk moeiteloos van u overneemt en u in ieder parkeervak zet.

 
Nieuwsgierig geworden ? Maak dan snel een afspraak of kom geheel vrijblijvend langs! Tot snel!